نرم افزارهای پی ال سی زیمنس
در این ویدیو، توضیح می دهیم که کمپانی زیمنس از گذشته تا به امروز چه نرم افزارهایی را برای کنترل و مدیریت پی ال سی ها در سری های مختلف و سایر تجهیزات مربوط به برق صنعتی مانند hmi ها، درایو ها و … به بازار عرضه کرده است و امروزه، متخصصین اتوماسیون صنعتی و plc در پروژه های خود باید از چه نرم افزارهایی استفاده کرده و چگونه برنامه مناسب را برای پروژه های جدید و یا قدیمی در اماکن صنعتی و واحدهای تولیدی قدیمی انتخاب نمایند. اگر فرصت دیدن ویدیوی نرم افزارهای plc زیمنس را ندارید، فایل صوتی / پادکست، به همراه متن توضیحات استاد بعد از فیلم آموزشی قرار گرفته اند.
فیلم معرفی نرم افزارهای پی ال سی زیمنس
فایل صوتی معرفی نرم افزارهای plc زیمنس
نرم افزارهای قدیمی plc زیمنس
در دهه های قبل (حدود ۲۰ الی ۳۰ سال گذشته، به ویژه سال 2005 میلادی به قبل) شرکت زیمنس برای انجام هر فعالیتی، نرم افزار مخصوص به خودش را طراحی کرده و در اختیار مشتریان و متخصصان برق صنعتی قرار می داد. این موضوع تکنسین ها را مجبور می کرد برای انجام پروژه های مختلف، برنامه مخصوص به خودشان را یافته و سپس روی تجهیزات مربوطه نصب کرده و از آن ها استفاده نمایند. برخی از مهم ترین و پرکاربردترین این برنامه ها را به همراه کاربرد آن ها به صورت خلاصه در جدول زیر آورده ایم:
فعالیت مورد نظر در اتوماسیون صنعتی | نرم افزارهای کمپانی زیمنس برای انجام این فعالیت ها |
کار کردن با درایو ها یا به نوعی، اینورتر ها | ای اس درایو (Siemens Drive ES Basic) |
مديريت و کنترل پی ال سی های سری 300 | نرم افزار سیماتیک منیجر (SIMATIC Manager) |
تنظیم و استفاده از پی ال سی های سری 200 | نرم افزار میکرو وین (Step 7 Micro Win Siemens) |
طراحی برنامه ها و المان های مخصوص HMI | نرم افزارهای مخصوص طراحی تاچ پنل از جمله وین سی سی (SIMATIC WinCC flexible) و … |
نرم افزارهای جدید پی ال سی زیمنس
امروزه کمپانی زیمنس نرم افزاری به نام تیاپورتال (Simatic TIA Portal) را طراحی کرده و توسعه داده است که برای انجام تمامی فعالیت های مربوط به پی ال سی ها و برق صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. یعنی؛ نرم افزار تیا، یک برنامه مجتمع شده (Totally Integrated) و جامع است که می توان از آن برای کار کردن با درایو ها، پی ال سی های سری های مختلف (اعم از سری ۳۰۰ و ۴۰۰ و ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰) ، رابط های انسان و ماشین یا hmi ها و … استفاده کرد.
نحوه انتخاب نرم افزار های plc زیمنس مناسب
اگر قصد انجام پروژه ای جدید (نصب و راه اندازی پی ال سی و سایر تجهیزات برق صنعتی در یک سازمان یا واحد صنعتی تازه تاسیس) را دارید، می توانید از نرم افزار تیاپورتال استفاده کنید که پاسخگوی همه نیازهای مربوط به پروژه می باشد. اما اگر می خواهید خدماتی مانند نصب، عیب یابی، تعمیر و نگه داری را برای پی ال سی ها و تجهیزات برق صنعتی موجود در کارخانه ها، واحدهای تولیدی و یا صنایع قدیمی (که حدود ۲۰ الی ۳۰ سال قبل تاسیس شده اند) انجام دهید، باید یک یا چند تا از نرم افزارهایی که در ابتدای مطلب به آن ها اشاره شد را تهیه نمایید و با استفاده از آن ها پروژه را به پایان برسانید.
آموزشگاه مجازی فن آموزان با آماده سازی پکیج های آموزشی ویدئویی با کیفیت در حوزه برق صنعتی و ساختمان؛ امکان فراگیری مهارت های کاربردی و مورد تقاضا در بازار کار و صنعت را از هر کجای دنیا برای علاقه مندان فراهم کرده است. برخی از مهم ترین این دوره ها شامل پکیج آموزش plc ، برق ساختمان درجه 1 و درجه 2 ، پکیج آموزش تابلو برق صنعتی ، پکیج آموزش سیم پیچی موتور ، هوشمند سازی ساختمان و … می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید