آموزش آنلاین نصب اعلام حریق متعارف
آموزش آنلاین نصب اعلام حریق متعارف با توجه به این که این سیستم نقش بسیار حساس و حیاتی در ساختمان دارد و نصب آن باید توسط افراد متخصص و حرفه ای انجام گیرد، دوره ای پرطرفدار و با بازار کار خوب می باشد. ما در آموزشگاه فن آموزان به برگزاری دوره مجازی نصب اعلام حریق به صورت کاملا تخصصی می پردازیم. در آموزش سیستم اعلام حریق به صورت غیر حضوری، مطالبی مانند آموزش طراحی اعلام حریق برای اماکن مختلف، آموزش نصب اعلام حریق آریاک، آموزش اصول نصب اعلام حریق apollo، آموزش نصب آژیر بر روی پنل مرکزی و … توسط اساتید حرفه ای به کارآموزان آموزش داده می شود.
ویدئو معرفی دوره آموزش نصب اعلام حریق متعارف آنلاین
سرفصل های دوره آموزش آنلاین نصب اعلام حریق متعارف
- آشنایی با برق ساختمان مورد استفاده در نصب سیستم اعلام حریق
- آشنایی با انواع پنل های تک زون 2 زون تا 24 زون
- آشنایی با شیوه طراحی و زون بندی در انواع پروژه های نصب
- آشنایی با نحوه طراحی و نصب استاندارد برای تایید آتش نشانی
- آشنایی با دتکتور های حرارتی، دودی و حساس به گاز مختلف
- آشنایی با نحوه نصب آژیر بر روی پنل مرکزی
- آشنایی با نحوه نصب شستی اعلام خطر
- آشنایی با نحوه نصب چراغ سر در
- آشنایی با نحوه نصب تلفن کننده خطوط شهری بر روی پنل سیستم اعلام حریق
- آشنایی با نحوه نصب تلفن کننده سیم کارتی بر روی پنل سیستم اعلام حریق
- آشنایی با نحوه تنظیم و شماره دادن به حافظه تلفن کننده خطوط شهری
- آشنایی با نحوه تنظیم و شماره دادن به تلفن کننده سیم کارتی
- آشنایی با نحوه نصب سری دتکتور ها
- آشنایی با نحوه کابل کشی با استفاده از کابل استاندارد
- آشنایی با نحوه محل یابی برای نصب دتکتور
- آشنایی با نحوه محل یابی برای نصب شستی اعلام حریق
- آشنایی با نحوه محل یابی برای نصب چراغ سر در
- آشنایی با نحوه تعریف کردن چند دتکتور برای نصب به یک چراغ سر در
- آشنایی با شیوه نصب باطری پشتیبان بر روی پنل سیستم اعلام حریق
- آشنایی با طرز کار کانکتور aux
- آشنایی با طرز کار کانکتور nc
- آشنایی با طرز کار کانکتور no
- آشنایی با نحوه طراحی سیستم اعلام حریق برای آپارتمان ها
- آشنایی با نحوه طراحی سیستم اعلام حریق برای شرکت ها
- آشنایی با نحوه طراحی سیستم اعلام حریق برای مدرسه ها
- آشنایی با نحوه طراحی سیستم اعلام حریق برای ساختمان های اداری
- آشنایی با نحوه طراحی سیستم اعلام حریق برای هتل ها
- آشنایی با نحوه طراحی سیستم اعلام حریق برای پاساژ ها
- آشنایی با نحوه طراحی سیستم اعلام حریق برای فروشگاه ها
- آشنایی با نحوه نصب سیستم اعلام حریق آریاک
- آشنایی با نحوه نصب سیستم اعلام حریق apollo
- آشنایی با نحوه نصب سیستم اعلام حریق zeta
- آموزش Beam detector ها
- آموزش Flame detector ها
- آموزش نحوه محاسبه باطری پشتیبان
- آشنایی با نحوه نصب پرشر سوئیچ ها
- آشنایی با نحوه نصب فلو سوئیچ ها
- آموزش سناریو نویسی
- آموزش زون بندی , گروه بندی و ست بندی
- آموزش Special Cause
- و…
ویدئو نظر کارآموزان دوره نصب اعلام حریق متعارف آنلاین
این دوره مناسب چه کسانی است ؟
-
مناسب آقایان با سطح سواد حداقل سیکل می باشد.
-
افرادی که به دنبال راه اندازی کسب و کار در این حرفه هستند.
-
افرادی که آموزش از پایه تا پیشرفته را می خواهند.
-
افرادی که امکان شرکت در دوره های حضوری را ندارند.
-
افرادی که رفت و آمد به شهر تهران و اقامت برای آنان مشکل است.
-
افرادی که به دنبال راه اندازی شغل دوم و درآمد بیشتر هستند.

سوالات متداول
پادکست نظر کارآموزان
برای مشاهده جلسات رایگان این دوره لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید
دسترسی به تعدادی از ویدئوهای دوره بصورت رایگان
"*" indicates required fields
دکترای برق کنترل، ۱۴ سال سابقه اتوماسیون صنعتی و هوشمند سازی ساختمان، فعال در طراحی پروژه و برنامه نویسی و اجرا و تدریس مباحث برق صنعتی و هوشمند سازی ساختمان، 8 سال سایقه تدریس در آموزشگاه فن آموزان.
مدرس دوره: دکتر حمیدرضا قاضیانی

پشتیبانی دوره
شما میتوانید در ساعات مشخص در طول روز با استاد دوره تماس تلفنی برقرار کرده و رفع اشکال نمایید.
در قسمت پرسش و پاسخ میتوانید سوال خود را مطرح نموده تا در سریعترین زمان پاسخ آن را دریافت نمایید.
جدیدترین مقالات
معرفی دوره نصب اعلام حریق متعارف آنلاین
پس از پایان دوره آموزش آنلاین نصب سیستم اعلام حریق ، همانند دیگر دوره های مرتبط آن از جمله آموزش آنلاین نصب دزدگیر اماکن ، آموزش آنلاین نصب دوربین مدار بسته و آموزش آنلاین نصب اعلام حریق آدرس پذیر به افراد مدرک فنی و حرفه ای معتبر اعطا می گردد. تدریس آنلاین نصب اعلام حریق آدرس پذیر از دیگر مباحثی است که در دوره آموزش سیستم اعلام حریق برای علاقمندان به این حرفه ارائه می گردد. ما به شما تخصصی را آموزش می دهیم که برای ورود به بازار کار به آن احتیاج دارید و می توانید از طریق آن درآمد بالایی را کسب نمایید.
صفر تا صد نصب اعلام حریق
با شرکت در دوره آموزش آنلاین نصب اعلام حریق متعارف در آموزشگاه فن آموزان، به مباحثی از جمله آشنایی با نحوه طراحی و نصب استاندارد برای تایید آتش نشانی، نحوه نصب تجهیزات هوشمند به کنترل پنل و سیم کشی آن ها با استفاده از کابل استاندارد و در ادامه به آموزش نحوه طراحی اعلام حریق برای اماکن گوناگون مثل آپارتمان، شرکت، مدرسه، ساختمان اداری، هتل و فروشگاه ها می پردازیم. هم چنین برای آماده کردن کارآموزان به بازار کار نحوه نصب سیستم اعلام حریق آریاک، Apollo و هم چنین zeta آموزش داده می شوند.
انواع سیستم اعلام حریق
سیستم اعلام حریق به سه نوع دستی و خودکار و بی سیم وجود دارد که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.
- سیستم اعلام حریق دستی
- سیستم اعلام حریق خودکار
- سیستم اعلام حریق بی سیم
سیستم اعلام حریق دستی
سیستم اعلام حریق دستی سیستمی است که از طریق شستی یا اهرم فعال شده و هشدار تخلیه توسط دست انسان به صدا در می آید. این سیستم به اپراتور نیاز داشته و به وسیله نیروی انسانی بدون استفاده از هیچ گونه آشکار ساز یا لوازم هوشمند کار می کند. استفاده از این نوع سیستم ها قدیمی و منسوخ شده و امروزه از سیستم اعلام حریق اتومات استفاده می شود.
سیستم اعلام حریق خودکار
سیستم اعلام حریق خودکار سیستمی است که دارای یک سری حسگر می باشد که به یک یا چند عامل حریق حساس هستند و در صورت حس کردن آن ها به صورت اتومات فعال می شوند. سیستم اعلام حریق خودکار به دو دسته سیستم اعلام حریق آدرس پذیر و سیستم اعلام حریق متعارف تقسیم می شود که در ادامه با هر یک از آن ها آشنا می شویم.
- سیستم اعلام حریق آدرس پذیر آدرس پذیر
- سیستم اعلام حریق آدرس پذیر متعارف
سیستم اعلام حریق آدرس پذیر
این سیستم های اعلام حریق که از مرکز کنترل کننده، شستی، دتکتور ها و وسایل هشدار دهنده تشکیل شده اند، قادر به تشخیص علائم ارسال شده از هریک از کاشف های حریق و شستی های اعلام حریق می باشند. در این سیستم ها هر دستگاه دارای یک آدرس یا مکان است که در صورت ایجاد حریق، آشکار سازها به سرعت محل دقیق مکان حریق را شناسایی می کنند. این سیستم ها در دقت تشخیص علایم کاذب و نشان دادن مکان دقیق کاشف یا شستی است. به نوعی از سیستم اعلام حریق آدرس پذیر سیستم اعلام حریق هوشمند نیز گفته می شود.
سیستم اعلام حریق آدرس پذیر (Addressable) از لحاظ سیستم های مداری، از 1 تا 8 مدار به صورت حلقوی ساخته شده به طوری که دو رشته سیم از خروجی هر مدار خارج و پس از نصب کاشف ها و شستی ها مجددا به ورودی های مدار وارد شده و حلقه ای را تشکیل می دهند.
سیستم اعلام حریق متعارف
یک سیستم اعلام حریق متعارف از یک کنترل پنل و صفحه نشان دهنده، شستی ها، دتکتورها و وسایل هشدار دهنده حریق تشکیل شده اند. یک هشدار وقوع آتش است که منطقه آشکارساز فعال یا نقطه تماس دستی را توسط یک LED شناسایی می کند. در واقع در سیستم اعلام حریق متعارف یا کانونشنال منطقه حدودی حریق مشخص می شود.
سیستم اعلام حریق متعارف (Conventional) معمولا از 1 تا 32 مدار ساخته شده و هر مدار به وسیله دو رشته سیم که بر روی آنها تعدادی کاشف و شستی اعلام حریق نصب می شود یک منطقه را پوشش می دهد.
آموزشگاه فن آموزان آنلاین به صورت ویژه دوره ای تحت عنوان آموزش آنلاین نصب اعلام حریق متعارف برگزار کرده و به بررسی جزئیات این سیستم ها در این کلاس پرداخته است.
سیستم اعلام حریق بی سیم
بیشتر سیستم های اعلام حریق مورد استفاده بی سیم بوده و از هیچ گونه سیم کشی بین پانل کنترل آتش و سایر دستگاه ها استفاده نمی شود و در خانه های هوشمند مورد اسفاده قرار می گیرند.
در سیستم اعلام حریق بی سیم (Wireless)، سینگال از ردیاب ها به کنترل پنل با فرکانس رادیویی منتقل شده و برای اماکنی که امکان سیم کشی و یا دسترسی به تمان نقاط وجود ندارد مناسب است.
طریقه سیم کشی اعلام حریق
بعد از نصب تجهیزات اعلام حریق، نوبت به سیم کشی و کابل کشی و اتصال این تجهیزات به پنل مرکزی به منظور راه اندازی سیستم اعلام حریق می باشد. در این قسمت با توجه به نقشه سیم کشی اعلام حریق ساختمان، نحوه لوله گذاری اعلام حریق، برقراری اتصالات در بین اجزای سیستم و در نهایت کابل کشی به پنل مرکزی، نحوه زون بندی و بررسی محل صحیح سیم کشی انجام می گیرد.
در سیم کشی اعلام حریق نصب تجهیزات سیستم اعلام حریق طبق استاندارد BS 5839 و کابل کشی طبق استاندارد BS 6207 انجام میگیرد. به طور کلی میتوان سیم کشی مدار اعلام حریق را به دو گروه تقسیم کرد که برای هر دو گروه میتوان کابل 1.5 میلیمتر مربع با روپوش و عایق پروتودور استفاده کرد، ولی در مکانهایی که امکان ضربه یا ساییدگی و جویده شدن توسط حیوانات وجود دارد باید کابلها را حفاظت مکانیکی کرد.و با توجه به خصوصیات هر گروه کابل مناسب با آن را به کار برد:
- گروه یک سیم کشی اعلام حریق
- گروه دو سیم کشی اعلام حریق
گروه یک سیم کشی اعلام حریق
کابل هابی که بعد از آشکار شدن حریق استفاده نمی شوند مانند کابل های دتکتور ها و شستی ها.
گروه دو سیم کشی اعلام حریق
کابل هابی که بعد از آشکار شدن حریق استفاده می شوند مانند کابل های منبع تغذیه، آژیر ها و چراغ ها.
برای سیم کشی سیستم اعلام حریق توصیه می شود که از سیم های نسوز استفاده کنید به خصوص اگر سیم کشی اعلام حریق به صورت روکار است. همچنین در صورتی که احتمال می دهید کابل ها پس از نصب دچار خوردگی شوند حتما آن ها را عایق کاری کنید توجه داشته باشید در صورتی که کابل کشی اعلام حریق به درستی صورت نگیرد تجهیزات هنگام حریق کار نکرده و خسارت های بسیاری به ساختمان و افراد وارد می شود.
آموزش نقشه نصب دتکتور اعلام حریق
در آموزش آنلاین نصب اعلام حریق متعارف ، با نحوه نصب تجهیزات مرتبط با اعلام حریق مخصوصا اتصال انواع دتکتور ها آشنا خواهید شد. دتکتور ها در نصب اعلام حریق دارای پلاریته مثبت و منفی می باشند و در هر مدار یا زون مجاز به استفاده از دتکتور حرارتی و دودی در هر قسمت مدار از جمله اول، وسط و آخر مدار هستیم . هم چنین رعایت پلاریته مثبت و منفی ضروری نیست. سیم کشی دتکتور های اعلام حریق به صورت موازی انجام می گیرد.
سیستم اعلام حریق متعارف با آدرس پذیر چه فرقی دارد؟
در سیستم اعلام حریق آدرس پذیر، تمام وسایل وصل شده به سیستم آدرس پذیر دارای آدرس مخصوص به خود می باشند. هر زمانی که آتش تشخیص داده شود، وسیله تشخیص دهنده اطلاعات خود را به سیستم مرکزی فرستاده و مشخص می شود کدام وسیله دقیقا فعال شده است و از طریق پنل اعلام اقدام به اطلاع رسانی می نمایند. این قابلیت باعث می شود که شما دقیقا محل آتش را تشخیص داده و برای خاموش کردن آن سیعا اقدام کنید. به همین دلیل از این سیستم ها مهمولا برای ساختمان های بزرگ استفاده می شود.
هم چنین از آنجایی که کلیه قطعات آدرس پذیر بر روی یک حلقه یا لوپ وصل هستند، اضافه کردن قطعه به حلقه امکان پذیر است و نیاز به کابل کشی کمتر دارد. در سیستم های آدرس پذیر تجهیزات در یک حلقه قرار دارند و قطعه شدن یک وسیله منجر به اختلال بقیه وسایل نخواهد شد و هم چنین باعث از کار افتادن کل سیستم نمی شود. هم چنین از وسیله ای به نام Isolator برای جدا سازی قسمت ها استفاده می کنیم.
در سیستم های متعارف هیچ مکانیزمی جهت تشخیص نقطه آتش به صورت دقیق وجود ندارد. اما با توجه به قابلیت Zone بندی، به صورت کلی می توانید محل آتش را تشخیص داد. سیستم اعلام حریق متعارف از کابل کشی به صورت خطی استفاده می کند، هر دستگاه در هر طبقه خودش به پنل مرکزی متصل هست. سیستم متعارف به علت سیم کشی زیاد از هزینه نصب بالایی برخوردار است.
در سیستم متعارف به علت استفاده نکردن از حلقه خارج شدن هر قطعه از مدار احتمالا باعث مختل شدن بقیه وسایل خواهد شد. تنها تفاوت که هنوز برخی دنبال سیستم های متعارف هستند قیمت اولیه پایین تر تجهیزات متعارف می باشد که باعث می شود محل یا شرکت های کوچک هنوز به دنبال سیستم های متعارف برای استفاده باشند.
از بهتربن منابع برای تشخیص تفاوت های بین سیستم های مختلف اعلام حریق، شرکت در دوره آموزش آنلاین نصب اعلام حریق متعارف است که مجموعه فن آموزان آنلاین آن را به صورت مجازی برگزار می کند.
کسب درآمد از شغل نصب اعلام حریق متعارف
امروزه استفاده از سیستم های اعلام حریق به شدت افزایش پیدا کرده است و نصب این سیستم ها هرگز متوقف نخواهد شد. با توجه به این که سیستم های متعارف بیشتر در مکان های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد، بسیاری از ساختمان های مسکونی مدرن به سیستم های امنیتی و حفاظتی مجهز می شوند و همین مسئله موجب رونق گرفتن کار نصاب های سیستم اعلام حریق متعارف شده است.
به این ترتیب با گسترش مداوم شهر ها، در آینده نیز نصاب های سیستم اعلام حریق مشتریان زیادی خواهند داشت و درآمد خوبی کسب خواهند کرد.
افزایش مهارت و تجربه می تواند نقش مهمی را در بالا بردن درآمد شما ایفا نماید. شناخت تمام سیستم های اعلام حریق و چگونگی نصب آنها از موارد ضروری است که هر نصاب سیستم اعلام حریق باید نسبت به آن آگاهی داشته باشد تا بتواند رضایت و اعتماد مشتریان را جلب نموده و به کسب درآمد بالا دست یابد.
امروزه بازاریابی و تبلیغات به یکی از ابزار های پیشرفت و گسترش مشاغل مختلف تبدیل شده است و صاحبان مشاغل مختلف هزینه های زیادی را برای این کار در نظر می گیرند. چاپ تراکت، قرار دادن آگهی در شبکه های مجازی و یا استفاده از سایت هایی نظیر دیوار و آچاره برای جذب مشتری از روش های مختلف تبلیغات هستند. به این صورت افراد از تمامی نقاط شهر با شما آشنایی پیدا کرده و جهت نصب سیستم های اعلام حریق پروژه های خود به شما مراجعه می کنند. اگر مهارت خوبی داشته باشید و برای تبلیغات کمی هزینه کنید می توانید بیش از ده میلیون تومان در ماه درآمد کسب کنید.
البته در صورت ارائه کار با کیفیت، مشتریان از کار شما رضایت داشته و شما را به سایر افراد معرفی می نمایند و بدین صورت شغل شما به صورت زنجیره ای به افراد زیادی معرفی شده و به کسب درآمد بالاتر منجر می شود. به طور کلی مشاغلی که در ارتباط مستقیم با مشتری می باشند نیاز است تا با خوش اخلاقی و صبر و حوصله با مشتریان در ارتباط بوده و به درخواست های آنان به صورت کامل رسیدگی نمایند.
آموزشگاه فن آموزان آنلاین سایر دوره های کاربردی در حوزه تعمیرات و مهارتی مانند آموزش تعمیرات موبایل آنلاین ، آموزش تعمیرات برد آنلاین ، آموزش آنلاین برق ساختمان و … را نیز برگزار می کند. با ثبت نام و دریافت فیلم های این دوره ها، می توانید بدون محدودیت زمانی و مکانی، به آموزش بپردازید.