آموزش آنلاین سیم پیچی موتور
آموزش آنلاین سیم پیچی موتور را می توان از جمله دوره های پرکاربرد در آموزشگاه فن آموزان دانست که دلیل این موضوع تخصصی بودن این کار و استفاده از موتور الکتریکی در دستگاه های مختلف می باشد. در دوره آنلاین سیم پیچی مباحث جامعی شامل معرفی انواع سیم پیچی موتور، فرمول های سیم پیچی موتور ، آموزش سیم پیچی موتور dc و … به کارآموزان آموزش داده می شود.
در نهایت افرادی که در دوره های غیر حضوری سیم پیچی موتور شرکت کرده اند می توانند در آزمون سراسری فنی و حرفه ای شرکت کرده و مدرک رسمی و معتبر دریافت نمایند. تجهیزات تصویربرداری که در آموزش تصویری سیم پیچی موتورهای الکتریکی فن آموزان آنلاین مورد استفاده قرار می گیرد از کیفیت بالایی برخوردار بوده و جزوه های آموزشی نیز در اختیار کارآموزان قرار داده می شود. در نهایت افراد می توانند با مهارت های فنی که کسب نموده اند، وارد بازار کار شده و به کسب درآمدهای بالا از طریق انجام کار به صورت مستقل یا استخدام در شرکت های مختلف بپردازند.
ویدئو معرفی دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور
سرفصل های دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور
- آموزش برق مقدماتی مورد نیاز در سیم پیچی
- معرفی انواع اتصالات نختلف در سیم پیچی
- معرفی انواع سیم های لاکی
- معرفی میکومتر و نحوه استفاده از آن
- معرفی ساختمان موتورهای الکتریکی
- تشریح استاتور و شیارهای مختلف در آن
- معرفی انواع عایق پریشمان، نومکس، مایلر
- معرفی انواع رتورها و ساختمان آن
- معرفی تخته کلم موتور و تشریح آن
- تشریح سایر قطعات موتور از جمله خازن، بلبرینگ و…
- راه اندازی یا تست موتور سه فاز با برق تکفاز
- معرفی انواع موتورهای مختلف در بازار
- شروع محاسبات جهت طراحی دیاگرام
- مثال عملی موتور سه فاز 36 شیار 4 قطب (عملی)
- آموزش عایق کاری استاتور (عملی)
- آموزش اصول شابلون زدن سیم (عملی)
- آموز کار با دستگاه بوبین پیچ یا سیم پیچ (عملی)
- سیم پیچی موتور و کلاف زدن با دستگاه (عملی)
- آموزش جا زدن کلاف ها داخل استاتور (عملی)
- آموزش چیدمان سیم پیچ داخل شیار ها (عملی)
- آموزش نخ بندی سیم پیچ ها (عملی)
- آموزش سر بندی سیم پیچ ها (عملی)
- آموزش شارلاک زدن پس از سیم پیچی (عملی)
- مونتاژ موتور پیچیده شده و تست آن (عملی)
- نحوه تست و عیب یابی موتور سه فاز (عملی)
- آموزش محاسبات قطر سیم و طراحی موتور تکفاز
- طراحی دیاگرام موتور تکفاز (عملی)
- عایق کاری و سیم پیچی موتور تکفاز استارت دائم (عملی)
- سیم پیچی کامل موتور تکفاز و راه اندازی آن (عملی)
- آموزش طراحی دیاگرام موتور تکفاز استارت موقت (عملی)
- آموزش عملی سیم پیچی موتور استارت موقت یا کولر (عملی)
- عایق بندی، سیم پیچی و راه اندازی موتور کولر آبی (عملی)
- تشریح جدول قطر سیم و تعداد دور سیم موتور کولر
ویدئو نظر کارآموزان دوره سیم پیچی موتور
این دوره مناسب چه کسانی است ؟
-
مناسب آقایان با سطح سواد حداقل سیکل می باشد.
-
افرادی که به دنبال راه اندازی کسب و کار در این حرفه هستند.
-
افرادی که آموزش از پایه تا پیشرفته را می خواهند.
-
افرادی که امکان شرکت در دوره های حضوری را ندارند.
-
افرادی که رفت و آمد به شهر تهران و اقامت برای آنان مشکل است.
-
افرادی که به دنبال راه اندازی شغل دوم و درآمد بیشتر هستند.

سوالات متداول
پادکست نظر کارآموزان
برای مشاهده جلسات رایگان این دوره لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید
دسترسی به تعدادی از ویدئوهای دوره بصورت رایگان
"*" indicates required fields
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.مدرس دوره : آقای محمدی

پشتیبانی دوره
شما میتوانید در ساعات مشخص در طول روز با استاد دوره تماس تلفنی برقرار کرده و رفع اشکال نمایید.
در قسمت پرسش و پاسخ میتوانید سوال خود را مطرح نموده تا در سریعترین زمان پاسخ آن را دریافت نمایید.
جدیدترین مقالات
معرفی دوره آنلاین سیم پیچی موتور
اطلاعات دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی وسایل مختلفی طراحی شده و در زندگی مورد استفاده قرار می گیرند که دارای موتور الکتریکی هستند. با افزایش استفاده از تجهیزات و لوازم دارای الکتروموتور نیاز به افراد متخصص در این زمینه به شدت احساس می شود. از این رو مجموعه فن آموزان آنلاین به عنوان یکی از معتبرترین آموزشگاه های فنی اقدام به برگزاری دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور کرده است.
متقاضیانی که قصد دارند با فراگیری مهارت های مربوط به عیب یابی و تعمیر الکتروموتورهای وسایل مختلف وارد بازار کار این شغل شوند می توانند در این دوره آموزشی شرکت نمایند. سرفصل ها و دروس ارائه شده توسط بهترین اساتید در این دوره مطابق با سازمان فنی و حرفه ای بوده و کارآموزان می توانند پس از اتمام دوره و قبولی در ارزیابی مدرک معتبر این سازمان را دریافت کنند.
سیم پیچی الکتروموتور چیست؟
موتور یکی از بخش های اصلی تمامی وسایل الکتریکی و مکانیکی محسوب می شود که خود از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. سیم پیچ را می توان اصلی ترین قسمت یک الکتروموتور در نظر گرفت زیرا با تولید یک میدان مغناطیسی موجب ایجاد انرژی الکتریکی و تبدیل آن به انرژی مکانیکی می شود و در نهایت موتور شروع به کار می کند.
به عبارتی سیم پیچی الکتروموتور وظیفه تولید نیروی الکتریکی و انتقال آن به قسمت مکانیکی موتور هر وسیله برقی را بر عهده دارد. یکی از آموزش های اصلی دوره های سیم پیچی موتور فن آموزان آنلاین آشنایی کامل با سیم پیچی و نحوه عملکرد آن است.
انواع سیم پیچی موتور
دستگاه های مختلفی در زندگی افراد مورد استفاده قرار می گیرند که دارای موتورهای الکتریکی می باشند. موتور هرکدام از این دستگاه ها از سیم پیچی مخصوص به خود برخوردار بوده که در دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور فن آموزان آنلاین شناخت کاملی نسبت به آنها پیدا می کنید تا بتوانید به بهترین نحو عیب یابی و تعمیرات را انجام دهید.
به طور کلی انواع سیم پیچی موتور به دو دسته کلی سیم پیچی موتورهای تک فاز و سیم پیچی موتورهای سه فاز تقسیم می شوند. هر کدام از این نوع سیم پیچی موتور نیز خود دارای چند مدل است که دارای ویژگی های متفاوتی نسبت به یکدیگر می باشند.
انواع سیم پیچی موتورهای تک فاز
مدل های مختلف سیم پیچی موتورهای تک فاز عبارتند از:
سیم پیچی گام کسری
در سیم پیچی گام کسری که از متداول ترین انواع سیم پیچی موتورهای تک فاز محسوب می شود، نیرو محرکه خروجی نسبت به جمع نیروی محرکه درون بازوهای کلاف کمتر است. همچنین در این مدل سیم پیچی بین ابتدا و انتهای کلاف اختلاف فازی کمتر از 180 درجه وجود دارد.
سیم پیچی کمکی دائم در مدار یک طبقه گام کسری
در این مدل سیم پیچی برای ایجاد میدان مغناطیسی دو فاز فرض با اختلاف فاز 90 درجه وجود دارد. همچنین نحوه قرارگیری این سیم پیچ در موتور به نحوی است که برای تعیین موقعیت کلاف ها، درون پوسته موتور زوج یا فرد بودن q رعایت می شود.
سیم پیچی گام کامل
اگر در یک سیم پیچی موتور اختلاف فاز الکتریکی بین دو انتها 180 درجه بوده و دو بازوی کلاف به صورت جبری با یکدیگر جمع شوند، به آن سیم پیچی گام کامل گفته می شود.
سیم پیچی طرح دوفاز
نحوه قرار گیری کلاف ها در این نوع سیم پیچی به گونه ای است که نیمی از شیارها توسط سیم پیچ اصلی و نیمی دیگر به وسیله سیم پیچ استارتر اشغال می گردند. زیرا موتورهای که از این نوع سیم پیچ برخوردارند دارای یک سیم پیچ استارتر دائمی نیز می باشند. در دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور انواع این روش ها به کارآموزان آموزش داده می شود.
انواع سیم پیچی موتورهای سه فاز
از مهمترین مدل های سیم پیچی موتورهای سه فاز که با شرکت در آموزش آنلاین سیم پیچی موتور می آموزید، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
سیم پیچی اتصال ستاره
در سیم پیچی اتصال ستاره که مخصوص موتورهای سه فاز می باشد، انتهای سه کلاف به یکدیگر متصل هستند. همچنین فازهای اصلی به سر کلاف ها و به ترتیب به انتهای خودشان متصل می شوند.
سیم پیچی اتصال مثلث
یکی دیگر از انواع سیم پیچی الکتروموتورهای وسایل و ماشین های الکتریکی، سیم پیچی اتصال مثلث است. این نوع سیم پیچی که در موتورهای سه فاز بیشتر مشاهده می شود، دارای اتصالات به شکل مثلثی است. به عبارتی انتهای کلاف اول به دومی و انتهای دومی به سومی متصل می گردد و این ترتیب ادامه می یابد تا اتصال آخر به کلاف اول بازگردد.
فرمول های سیم پیچی موتور
سیم پیچی موتورهای الکترونیکی از مراحل گوناگونی تشکیل شده است که در مرحله اول و پیش از شروع به کار می بایست از طریق فرمول های سیم پیچی موتور، محاسبات سیم پیچی را انجام داد. تدریس و ارائه این فرمول ها جزو سرفصل های دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور مجموعه فن آموزان آنلاین به شمار می روند. شما با شرکت در این دوره می توانید به خوبی این فرمول ها و نحوه به کاربردن آنها را یاد بگیرید. از مهمترین این فرمول ها می توان موارد زیر را نام برد:
- فرمول محاسبه تعداد دور سیم پیچ موتور
- فرمول محاسبه دور سنکرون سیم پیچی موتور
- فرمول محاسبه گام قطبی
- فرمول محاسبه سرعت گردش روتور
- فرمول محاسبه زاویه های مکانیکی بین شیارها
- فرمول محاسبه تعداد شیارهای هر فاز در زیر هر قطب از سیم پیچی موتور
- فرمول محاسبه گام سیم بندی
- فرمول محاسبه گام فازی
آموزش سیم پیچی موتور یونیورسال و براشلس
از پرکاربردترین الکتروموتورها می توان به موتور یونیورسال اشاره نمود که می تواند به صورت همزمان با برق AC و DC راه اندازی شود. این موتور از راه اندازی و عملکرد ساده ای برخوردار بوده و سیم پیچ آن به شکل سری بسته می شود. معمولا از این نوع موتور برای لوازم و وسایل الکترونیکی مختلف مانند یخچال، لباسشویی، تجهیزات صنعتی و لوازم آشپزخانه استفاده می شود.
براشلس به عنوان نسل جدید موتورهای الکتریکی شناخته می شود که در آن سیم پیچ ثابت و مگنت در حال چرخش است. سیم پیچ موتور براشلس در قسمت مرکزی و میانی موتور و مگنت بر روی پوسته خارجی قرار دارد. موتور براشلس انواع مختلفی دارد و به دلیل کارایی و راندمان مطلوب در بسیاری از صنایع از آن استفاده می شود. کاربرد موتورهای براشلس به طور گسترده در لوازم خانگی، خودرو، هوافضا، پزشکی، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی خودکار و… می باشد.
از آنجایی که این دو نوع موتور جزو پرمصرفترین انواع الکتروموتورها محسوب می شوند، در دوره آموزش آنلاین سیم پیچی موتور اساتید حرفه ای و متخصصان باتجربه ساختار کلی و نحوه عملکرد آنها را برای کارآموزان شرح می دهند. کارآموزان می توانند با شناخت کامل نسبت به سیم پیچی این موتورها به خوبی روش های عیب یابی و تعمیر آنها را فرا بگیرند.
آموزش سیم پیچی موتور کولر
یکی از وسایل سرمایشی مهم که در مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد کولر است. سوختن سیم پیچی موتور کولر یکی از خطراتی است که همیشه این سیستم تهویه پرکاربرد را تهدید می کند. سیم پیچی موتور کولر جزو بخش های مهم این دستگاه محسوب می شود و با توجه به اینکه استفاده از کولر مخصوصا در مناطق گرمسیر بالا می باشد، نیاز به تعمیرات و عیب یابی آن نیز وجود دارد. از این رو مجموعه فن آموزان آنلاین آموزش سیم پیچی موتور کولر را در دوره های تخصصی خود در نظر گرفته است تا متقاضیان با فراگیری مهارت های مربوطه بتوانند به خوبی در بازار کار فعالیت کنند.
موتور کولرهای آبی بیشتر از مدل تک فاز هستند، و دو سیم پیچ دارند. سیم پیچ اصلی موتور کولر که از مقاومت بیشتری برخوردار بوده و تولید میدان مغناطیسی را به عهده دارد؛ و سیم پیچ کمکی با مقاومت کمتر که جهت چرخیدن موتور را مشخص می کند.
روش سیم پیچی موتورهای تک فاز و سه فاز
از دیگر مطالبی که در دوره آموزش انلاین سیم پیچی موتور می توانید فرا بگیرید، راه ها و روش های سیم پیچی موتورهای تک فاز و سه فاز است. سیم پیچی این موتورها با یکدیگر متفاوت بوده و هرکدام از خصوصیات و ویژگی های مخصوص به خود برخوردار می باشند. از این رو می توان این آموزش را جزو آموزشات مهم دروه سیم پچی موتور فن آموزان آنلاین در نظر گرفت.
از مهمترین انواع روش های سیم پیچی موتورهای تکفاز و سه فاز می توان به سیم پیچی گام کسری، سیم پیچی گام کامل، سیم پیچی طرح دوفاز، سیم پیچی اتصال مثلث، سیم پیچی اتصال ستاره و … اشاره نمود.
بازار کار سیم پیچی موتور
امروزه در هر خانه و یا هر مکان کاری، اداری، تجاری، صنعتی و … از وسایل، لوازم، تجهیزات و دستگاه های مختلفی استفاده می شود که دارای الکتروموتور می باشند. تمامی این موتورهای دارای سیم پیچ بوده و ممکن است بر اثر عوامل مختلف این بخش دچار عیب، مشکل و خرابی شود. از این رو نیاز به افراد متخصص و تعمیرکاران حرفه ای در این زمینه وجود دارد.
بنابراین می توان وضعیت بازار کار سیم پیچی موتور را در وضعیت خوبی در نظر گرفت و با توجه به افزایش استفاده از وسایل الکترونیکی مختلف آینده درخشانی برای آن تصور نمود.
در پایان شما می توانید در دوره های دیگری نظیر آموزش آنلاین نصب دزدگیر اماکن ، آموزش آنلاین نصب دوربین مدار بسته ، آموزش آنلاین برق ساختمان درجه 1 و … نیز شرکت کرده و صاحب شغل و درآمدهای خوب شوید. این دوره ها را در آموزشگاه فن آموزان آنلاین می توانید ثبت نام کنید و با گرفتن مدرک فنی حرفه ای مربوط به هر کدام، آینده شغلی روشنی داشته باشید.